Kik vagyunk

Több mint 25 éves HR vezetői tapasztalattal a hátunk mögött úgy döntöttünk, hogy az általunk felhalmozott rengeteg tudást és szakmai tapasztalatot olyan szervezetek számára is elérhetővé tesszük, akik eddig még nem tekintették magukat kellően nagynak HR szakemberek alkalmazására, vagy kevésbé érezték a HR feladatok és kihívások növekvő terheit, most viszont már látják annak a lehetőségét, hogy további üzleti eredményeket érhetnek el egy konstruktív partneri együttműködéssel.
Mindketten sport rajongók vagyunk, és fontos számunkra, hogy azt csináljuk amit szeretünk. A kosárlabdában – amit mi magunk is szívesen űzünk – megtanultuk, hogy nincs igazi győzelem, és nem fenntartható a siker egy jó csapat nélkül. Mindenkinek meg kell találni a helyét, felelősségét, és befektetett munka, továbbá folyamatos fejlődés nélkül csak véletlenszerű egy-egy jó eredmény. Ezt valljuk mind a sport, mind a szakmai munkánk terén.
A legkülönbözőbb HR-es területeken tudunk cégének segíteni, legyen az HR stratégia toborzás és kiválasztás képzés és fejlesztés HR folyamatfejlesztés

Csapatunk tagjai

 

Gyurkó Zsolt

társalapító

Közgazdász, HR vezető és HR szakértő

Személyes profil megtekintése

Kardos András

társalapító

HR szakértő, diplomás szupervizor és coach

Személyes profil megtekintése

Értékeink

Megértés

Az ügyfél és az üzleti igények megértése – nem vágunk úgy bele egy projektbe sem, hogy ne úgy és ne azt szállítsuk a megbízónk számára, amire valóban szüksége van.

Komplex látásmód

A külsős szem és szakértelem akkor a leghasznosabb, ha olyan összefüggésekre hívja fel a partnere figyelmét, amit ő vagy nem vett észre, vagy nem volt lehetősége utána menni. A WeareHR csapata segít megtalálni a valós igényt és a valós szükségletet partnerei részére.

Rendelkezésre állás

Segítünk, támogatunk, ha szükség van ránk, hiszen nincsen megnyugtatóbb érzés egy vállalatvezető részére, mint egy megbízható és elérhető partner, aki akkor segít, amikor kell.

Értékteremtés

Partnereinkkel azon dolgozunk, hogy még több értéket tudjanak az ügyfeleiknek teremteni.

Mi készen állunk!

Lépjen kapcsolatba velünk