A HR-es, aki időt spórol

Kiszámolta már, hogy vezetőként mennyi időt tölt HR feladatokkal?

Tapasztalataink alapján a KKV cégek többségének nincs szüksége főállású HR vezetőre, felesleges. De az sem hatékony, ha a cég első számú vezetője foglalkozik a mindennapos HR feladatokkal. Mi levesszük a cégvezetők válláról az emberi erőforráshoz kapcsolódó kihívások terhét, hogy ők az üzlet továbbfejlesztésére és az üzleti sikerek fokozására tudjanak fókuszálni!

Létezik olyan HR kihívás vagy probléma, amivel már foglalkozni kellett volna, de nem volt rá idő?

Az időgazdálkodásban úgy tartják, hogy mindig vannak FONTOS, és vannak SÜRGŐS feladatok. Valamiért az ember úgy van bedrótozva, hogy ösztönösen a sürgős dolgokat csinálja meg, és csak ha marad ideje, akkor foglalkozik a fontos dolgokkal. Márpedig az a vállalkozás, ahol a „humán tőke” a cég értéke, ott az embereket érintő problémák megoldása igenis fontos. Mi segítünk időt nyerni a FONTOS-ra!

Kihasználja a rugalmas foglalkoztatási formák adta lehetőségeket?

Egyre több vállalkozás ismeri fel a tényt, hogy az üzleti sikerességük érdekében HR menedzsment szempontból már nem szükséges a korábbi berögzült gondolkodást követniük sem a tehetségek bevonzása, sem a projektjeik megvalósítása érdekében. Alkalmazhatnak részmunkaidőben, vagy akár időszakosan is szakembereket, és ezzel különböző előnyökhöz juthatnak. Ügyfeleink minket akkor vesznek igénybe, amikor valóban szükség van ránk, nem terheljük feleslegesen a munkáltatói bérköltség tömeget!

Amennyiben gondolatébresztőnket érdekesnek és hasznosnak találta, szívesen folytatjuk a beszélgetést Önnel ezekről és egyéb, a profitabilitási szintet emelni képes HR folyamatokról, rendszerekről és megközelítésekről!